Najdi-glasbenika.si Najem-fotografa.si Omisli.si - najhitreje do najboljšega ponudnika
Prijava v urejanje/Vpis računovodstva
Iščete učinkovito in poceni računovodstvo?
Pošljite povpraševanje računovodskim servisom in na e-mail prejmete ponudbe.

Pridruženih že 195 računovodij...
Poslanih že 2486 povpraševanj...

loadingPošiljam povpraševanje...
Iščete računovodstvo?

Lokacija računovodstva: Podravska regija


Računovodski servis Albina Marin s.p.


Finančno poslovne storitve in svetovanje Albina Marin s.p., ALBINA MARIN, PE- PUHOVA ULICA 25, 2250 PTUJ Tel. 031-800-857

Opis

Pri nas opravljamo računovodske in svetovalne storitve za vse vrste dejavnosti in vse vrste pravnoorganizacijskih oblik. Specialno opravljamo računovodske storitve za kmete in druge fizične osebe, ki opravljajo kakršnokoli dejavnost.
Izvajamo svetovanje glede novih zaposlitev, izdelavo pogodb o zaposlitvi, prijave delavcev na ZZZS in vse obračune povzane z delom. Svetovanje glede finančnih naložb, izdelavo poslovnih in finančnih načrtov, izdelavo elaboratov, izdelavo dokumentacije potrebne za razpise in prijave na razpise. V našem računovodskem servisu Vam pomagamo pri registraciji novo ustanovljenega podjetja ali katere druge oblike pravne ali fizične dejavnosti.
Vse storitve, vključno z svetovalnimi storitvami in izdelavo poslovnih in drugih načrtov, ter elaboratov, opravljamo strokovno in z vso odgovornostjo, za katero tudi 100% jamčimo.
Ponašamo se tudi s konkurenčnimi cenami! Pokličite in se prepričajte na tel. 031-800-857, veseli bomo vsakega vašega vprašanja, saj nas odlikujeta strokovnost in prijaznost.

Cena storitev od 50,00€ dalje Član od: 08.01.2012


Želite najeti Računovodski servis Albina Marin s.p.?